Das Schöne passiert
Wenn Man Grenzen passiert
SA 29.09.18 - SO 07.10.18

Congres Innovaties in de zorg

Making the Difference in Life Sciences & Health Twente – “Earth is Calling Twente”.

Op dinsdag 2 oktober organiseert Health Innovation Park (HIP) samen met de Gemeente Enschede een bijeenkomst over Innovaties in de Zorg.
Tijdens deze bijeenkomst kom je zorginnovators en -professionals tegen, maar ook bedrijven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid, preventie  en data. Daarnaast kun je kennis delen, je laten inspireren en nieuwe business ontdekken.
Wil je weten hoe het Twentse Life Sciences & Health ecosysteem in elkaar steekt, wie er allemaal deel van uit maakt en wie we nog missen?  Reserveer dan 2 oktober 2018 van 08.30 tot 14.00 uur alvast in je agenda.
Daarnaast willen we graag de verbinding maken met onze buren in Duitsland. Hiervoor is het van groot belang om elkaar goed te leren kennen, zodat we nog meer kennis kunnen delen en nieuwe mogelijkheden verkennen.

Gastsprekers geven tijdens de bijeenkomst inzicht in de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie op het gebied van gezondheidszorg en welzijn.
Na de inspirerende lezingen en diverse pitches kun je tijdens een netwerklunch napraten en nieuwe contacten leggen.
“Innoveren doe je per definitie samen. Op dit event kun je gelijkgestemden treffen waarmee je concrete stappen kunt zetten en tot matchmaking komt”.
De uitnodiging met de locatie, het exacte thema en de programmering volgen na de zomervakantie!

Meet & Match Nederlandse en Duitse Partners

We organiseren voor u tijdens het event een matchmaking mogelijkheid. Tijdens de matchmaking worden Nederlandse en Duitse deelnemers de mogelijkheid geboden om met elkaar in gesprek te gaan. Gesprekken worden ingepland op basis van uitnodigingen van één van beide personen die door de ander geaccepteerd is. De gesprekken duren 15 minuten en kunnen plaatsvinden in de directe nabijheid van de netwerklunch. Zo kan tijdens de bijeenkomst met meerdere potentiële klanten en partners gesproken worden over commerciële en/of technologische samenwerking.

Het Health Innovation Park (HIP) helpt zorginnovaties op de markt te brengen en wil hiermee de kwaliteit van zorg bij zorgaanbieders verbeteren en de zorgkosten verlagen. Hiermee wordt ook de omzet en de werkgelegenheid van en bij ondernemers in regio Twente gestimuleerd. De regio Twente verbetert zo haar economisch en maatschappelijk rendement.

Vooralsnog gaan we er van uit dat het congres wordt gehouden bij het Medisch Spectrum Twente!

Event Hours(1)

  • 02.10.2018

    08.30 - 14.00

    Medisch Spectrum Twente
    Toegang: op uitnodiging

Routebeschrijving